Select Page

  • Verkocht

Bakkersboogerd 18, Wemeldinge, Netherlands
  • Date added: 07/09/21
  • Post Updated: 2021-11-19 12:14:19
  • Bedrooms: 3
  • Bathrooms: 1
  • Lot size: 572 m³
  • Year built: 1977
  • Plaats: Wemeldinge

Description

In de nette en rustige buurt Bakkersboogerd in Wemeldinge bieden wij u deze geheel gerenoveerde en schitterende vrijstaande bungalow aan. Werkelijk alles aan deze woning is onlangs gerenoveerd. U kunt de woning zo betrekken, alleen nog uw spullen verhuizen.

De woning is gelegen op een ruim perceel met 572 m2 grond rondom en heeft het volledige woonprogramma op de begane grond. Uitermate geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een levensloopbestendige woning. De woning beschikt verder over een ruime garage en een oprit met ruimte voor 3 auto’s op eigen terrein. Qua duurzaamheid zijn er ook flinke stappen gezet. Zo zijn het dak, de spouw en de vloer na-geïsoleerd. Daarnaast zijn alle ramen vervangen voor HR++-glas en is er vloerverwarming aangelegd. Deze is aangesloten op een nieuwe CV-ketel.

Bij aankomst valt de woning meteen op door zijn moderne uitstraling. Dankzij de vrije ligging rondom heeft u volop ruimte en privacy. Bij binnenkomst in de prachtige hal is gelijk de warme en moderne stijl van de woning te zien. Dankzij de hoogte en de vele raampartijen aan de bovenzijde is de hal erg licht. Dit daglicht loopt helemaal door tot in de badkamer. De badkamer zelf is ook vernieuwd in 2021 en heeft een inloopdouche en is ruim opgezet.

Vanuit de hal zijn de drie slaapkamers te bereiken. Alle kamers zijn ruim genoeg voor een (twee)-persoonsbed of om als kantoorruimte gebruikt te worden. De grootste slaapkamer achter heeft ook weer veel lichtinval dankzij de hoogte en de vele ramen.

Bij binnenkomst in de woonkamer stap je een werkelijk schitterde ruimte binnen. Je oog valt gelijk op de houtkachel met moderne betegelde schouw. De ramen aan de voorkant lopen helemaal door tot beneden en zijn mooi afgeschermd door de tuininrichting. Ook hier zorgen de hoge plafonds voor een ruimtelijk gevoel. Een blik naar rechts en daar zijn de openslaande deuren naar de zij-tuin en de fraaie keuken te zien. De keuken staat centraal in de ruimte en is voorzien van Siemens inbouwapparatuur uit 2021 (inductiekookplaat, combi oven-magnetron, koelkast, vaatwasser en afzuigkap). De kamer voelt erg ruim aan dankzij de lengte van de woonkamer en keuken en de openslaande deuren naar de achtertuin toe.

Vanuit de keuken is er een praktische bijkeuken met tafelblad en daaronder ruimte voor het witgoed. Hier is elektra en water aanwezig en zitten ook de verdelers van de vloerverwarming. Vanuit de bijkeuken is er een deur naar de achtertuin en nog een geïsoleerd CV-hok aanwezig. Vanuit de bijkeuken is er ook een toegang tot de ruime garage (30 m2).

Kortom een prachtige moderne levensloopbestendige woning op een ruim perceel!

View on map / Neighborhood

This style property is located in Wemeldinge is currently and has been listed on Thuismakelaars. This property is listed at . It has 3 beds bedrooms, 1 bath bathrooms, and is . The property was built in 1977 year.