Select Page

  • Verkocht

Fluitekruid 7, 4421 MR Kapelle, Netherlands
  • Date added: 14/11/20
  • Post Updated: 2021-03-01 07:35:54
  • Bedrooms: 5
  • Bathrooms: 1
  • Floors: 2
  • Lot size: 245 m²
  • Year built: 2008
  • Plaats: Kapelle
  • Woonoppervlakte: 120 m2

Description

In de populaire en kindvriendelijke wijk ‘Overtieringe’ staat deze leuke tweekapper te koop! Gelegen aan een ruim open (speel)veld heeft u aan de voorzijde volop ruimte en vrijheid. De woning heeft maar liefst 5 slaapkamers dus ook passend voor wat grotere gezinnen.

Als u aan komt rijden ziet u hoe ruim de wijk is opgezet en hoeveel groen u voor de deur heeft. Parkeren is geen enkel probleem met ruimte op de oprit en parkeerplaatsen voor de deur.

Bij binnenkomst in de ruime hal waar ook het toilet bevind loopt u gelijk door de woonkamer in. Deze is aan de voorkant en de zuidkant gelegen dus volop licht in de woning. Vanuit de woonkamer heeft u vrij uitzicht over de groene strook.

De woonkamer is 9 meter lang en heeft openslaande deuren naar de achtertuin toe. De keuken is open en staat dankzij het spoeleiland in verbinding met de rest van de kamer. De keuken is voorzien van een 5-pits gaskooktoestel, een vaatwasser, ingebouwde afzuigkap en een oven. Aan de keuken zitten een ruime bijkeuken vast waar onder andere de koelkast, vriezer en het witgoed staan.

Vanuit de woning is de garage te bereiken. Dit is een ruime garage van 6.10 x 3.0 meter. Hier zit o.a. een klein werkblad met gootsteen in.

Op de 1e verdieping zijn 3 prima slaapkamers te vinden en een nette badkamer. De badkamer is netjes afgewerkt en beschikt over een bad met regendouche. Een wastafel met verlichte spiegel en een extra toilet.

Op de 2e verdieping die met een vaste trap te bereiken is zijn nog eens 2 slaapkamers te vinden. Alle 5 de slaapkamers hebben voldoende ruimte en licht.

De achtertuin is gelegen op het noorden, maar dankzij de diepte van de tuin is er toch volop zon aanwezig. De tuin is speels aangelegd met verschillende niveaus en biedt voldoende privacy. Dankzij de breedte (bijna 10 meter) is het een ruime achtertuin waar van alles mee mogelijk is.

Het dorp Kapelle zelf heeft veel te bieden en werkelijk alle voorzieningen zijn aanwezig. Het is een populair dorp in de regio. Daarnaast is het gunstig gelegen vlakbij de snelweg A58, waardoor u snel in de Randstad, Brabant en uiteraard de Zeeuwse kust bent.

View on map / Neighborhood

This style property is located in Kapelle is currently and has been listed on Thuismakelaars. This property is listed at . It has 5 beds bedrooms, 1 bath bathrooms, and is . The property was built in 2008 year.