fbpx

 • Verkocht

Haringvlietstraat 13, 4456 BT Lewedorp, Netherlands
 • Toegevoegd op:
  30/07/20
 • Aantal slaapkamers:
  4
 • Aantal badkamers:
  1
 • Aantal verdiepingen:
  2
 • Perceelopp. in m²:
  285 m³
 • Bouwjaar:
  1990
 • Plaats:
  Lewedorp
 • Woonoppervlakte:
  114 m2

Omschrijving

Op zoek naar rust, ruimte en betaalbaar wonen? Dan is deze heerlijke tweekapper aan de Haringvlietstraat in Lewedorp iets voor u!

Deze netjes onderhouden woning is gelegen aan een rustige weg met parkeerplaatsen voor de deur. De woning heeft een eigen oprit met een garage die van binnenuit te bereiken is. Een absolute meerwaarde is de zeer ruime achtertuin met eigen achteruitgang. De tuin is gelegen op het zonnige zuidwesten en is ruim 20 meter lang en 10 meter breed!

De begane grondvloer is ruim van opzet. Dit is al te zien bij binnenkomst in de hal waar ook het toilet en de trap naar boven aanwezig is. De ruime woonkamer aan de voorzijde van de woning staat in verbinding met de half open keuken. Er is dankzij de lengte van de woning voldoende ruimte voor een apart zit- en eetgedeelte. De keuken loopt achter de woning verder door met daarachter nog een bijkeuken. Vanuit deze bijkeuken is ook de garage te bereiken. De garage heeft op zijn beurt ook weer een eigen loopdeur aan de achterzijde.

Dankzij de grote ramen is het een lichte woning wat goed terug te zien is in de woonkamer. De huidige bewoners hebben op de begane gron vloerverwarming in laten frezen. Naast comfort zorgt dit ook voor meer ruimte doordat er geen radiatoren meer zijn.

Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers aanwezig en de badkamer met douche, ligbad, wastafel en een toilet.Via een vaste trap is de zolder te bereiken. Hier is ruimte voldoende om eventueel een 4e slaapkamer te maken.

De huidige bewoners hebben de woning goed onderhouden en nog een aantal verbeteringen uitgevoerd. Zo is de dakkapel vernieuwd en voorzien van kunststof inclusief kunststof kozijnen. Het badkamerraam is van kunststof net als de loopdeur van de garage. Het platte dak is vervangen en voorzien van duurzaam EPDM. De inductiekookplaat van de keuken is vervangen.

Kortom, een goed onderhouden, ruime en betaalbare woning.

Interesse? Vraag snel een bezichtiging aan via de makelaar.

NB: Bezichtigingen zijn gewoon mogelijk, maar wel volgens de richtlijnen van het RIVM en de brancheorganisatie NVM. Dit in verband met het coronavirus.

Bekijk op de kaart

51/5000
Mogelijk gemaakt door Estatik