Select Page

  • Verkocht

  • Date added: 26/03/20
  • Post Updated: 2020-05-17 11:09:54
  • Plaats: Heinkenszand

Description

In de populaire nieuwbouw wijk ‘Over de Dijk’ in Heinkenszand staat deze ruime instapklare en goed onderhouden hoekwoning mét garage te koop. De woning is van 2012 en voldoet daarmee aan alle eisen van deze tijd en is zeer energiezuinig met een energielabel A.

Dankzij de ruime voortuin is er voldoende afstand tot de weg en ook parkeren op de eigen oprit is mogelijk. Er is een buitenkraan aanwezig en de garage is voorzien van openslaande houten deuren.

De achtertuin ligt op het zonnige zuidwesten en is onderhoudsvrij aangelegd.

De begane grond bestaat bij binnenkomst uit de entree met hierin toilet en meterkast

Doordat tijdens de bouw ervoor is gekozen om de woonkamer te verlengen met 1,90 meter is de woonkamer erg ruim. Dit valt direct op bij binnenkomst. De half open keuken sluit goed aan bij de woonkamer en er is een leuke bartafel aanwezig in het keukengedeelte.

Door de grote raampartijen aan zowel de voor- als achterkant en een raam aan de zijkant is het een fijne lichte woonkamer.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een ruime badkamer te vinden. De badkamer is groter dan in het originele bouwplan waardoor er een ligbad, douche, toilet en wastafel gerealiseerd is.

Op de 2e verdieping is een ruime slaapkamer aanwezig alsmede een apart betegelde ruimte die nu dienst doet als was/droogruimte en waar tevens de cv-ketel en mechanische ventilatie is geplaatst.

De woning heeft op de begane grond aan de achterkant een terrasscherm over de gehele breedte van de woning.

De slaapkamers op de 1ste verdieping zijn alle voorzien van elektrische rolluiken.

Kortom, een heerlijk ruime en zeer goed onderhouden hoekwoning in een populaire wijk!


Kenmerken:

Bouwjaar: 2011

Woonoppervlakte: 130 m2

Perceeloppervlakte: 231 m2

Externe bergruimte: 20 m2

CV: Intergas 2011

This style property is located in is currently and has been listed on Thuismakelaars. This property is listed at . It has bedrooms, bathrooms, and is . The property was built in year.