Select Page

 • Verkocht

Lingestraat 40, Kapelle, Netherlands
 • Date added: 24/08/21
 • Post Updated: 2021-11-06 09:20:30
 • Bedrooms: 3
 • Bathrooms: 1
 • Floors: 2
 • Area: 375 m³
 • Lot size: 250 m²
 • Year built: 1967
 • Plaats: Kapelle
 • Woonoppervlakte: 106 m2

Description

Let op: deze woning is over ca. 9 maanden beschikbaar.

Aan de Lingestraat in Kapelle (Biezelinge) bieden wij u een nette en ruime twee-onder-een-kapwoning mét garage aan. De woning is goed onderhouden en grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas.

De woning is gunstig gelegen aan het einde van de Lingestraat nabij het groene Waardekenshoekplein. Het is een rustige kindvriendelijke straat met voornamelijk bestemmingsverkeer. De woning beschikt over een lange oprit voor de garage met plaats voor 2 a 3 auto’s.  De ruime garage beschikt over een elektrische deur, gaskachel en wateraansluiting.

Begane grond

Bij binnenkomst in de hal zit rechts het nette toilet en daarnaast de trap naar de verdieping. Als je doorloopt stap je de ruime woonkamer binnen. Doordat de keuken in de aanbouw is geplaatst is er extra ruimte in de woonkamer voor onder andere het eet- en zitgedeelte.

De woonkamer is erg licht dankzij de grote raampartijen aan zowel de voor, zij en achterzijde. Vanuit het eetgedeelte kijk je uit op de achtertuin, wat nog meer gevoel van ruimte geeft. Centraal in de woonkamer staat een fraaie houtkachel. Ideaal voor extra sfeer en warmte in de koudere dagen. De woonkamer heeft zowel aan de voor- als achterzijde elektrische rolluiken.

In de aanbouw is de keuken aanwezig. Deze L-vormige keuken heeft veel ruimte en dankzij de achterdeur en het raam ook weer veel licht. Het keukenblok zelf is wat gedateerd, maar nog in prima staat.

Eerste verdieping

Op de 1e verdieping zijn twee nette ruime slaapkamers en een extra kamer die momenteel als waskamer gebruikt wordt. Deze is zeer praktisch ingericht. De slaapkamers  zijn  voorzien van elektrische rolluiken. De badkamer is ook netjes afgewerkt en beschikt over een aparte douche, ligbad en toilet. Daarnaast is hier vloerverwarming aanwezig.

Tweede verdieping

De 2e verdieping is te bereiken via een vaste trap. Hier is, naast een overloop met berging, nog een derde nette en ruime slaapkamer te vinden.

Tuin

De heerlijk ruime achtertuin is gelegen op het westen, dus vrijwel altijd zon in de tuin. In 2019 is de tuin heringericht met een ruim terras, nieuwe schuttingen en een regenwater infiltratiesysteem.

Bijzonderheden/kenmerken

Door heel de woning en tuin is rekening gehouden met verduurzaming. Zo zijn het dak en de spouw na-geïsoleerd en zijn er 3 stuks zonnepanelen op het dak van de garage gelegd. De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing en er is een waterinfiltratiesysteem in de tuin aangelegd. Dit alles resulteert in een energielabel B.

De afgelopen jaren is de woning qua onderhoudt ook flink aangepakt:

2006: Vervanging badkamer, toilet beneden, riolering tuin en oprit;

2008: Kunststof kozijnen met dubbel glas, elektrische rolluiken en garagedeur;

2010: EPDM garage dak en tuinberging

2011: Nefit proline CV ketel, zinken goten & rockpanel overstekken;

2015: Zonnepanelen en dakisolatie;

2019: Achtertuin;

2020: Voegwerk zijgevel en garage

View on map / Neighborhood

This style property is located in Kapelle is currently and has been listed on Thuismakelaars. This property is listed at . It has 3 beds bedrooms, 1 bath bathrooms, and is 375 m³. The property was built in 1967 year.