Select Page

 • Verkocht

Maalstede 3, Kapelle, Netherlands
 • Date added: 02/11/20
 • Post Updated: 2021-06-15 13:44:34
 • Bedrooms: 4
 • Bathrooms: 2
 • Floors: 1
 • Area: 410 m³
 • Lot size: 830 m²
 • Year built: 1910
 • Plaats: Kapelle
 • Woonoppervlakte: 165 m2

Description

Aan de rand van Kapelle bieden wij u deze volledig gerenoveerde vrijstaande woning aan. De woning is de afgelopen jaren gemoderniseerd en energiezuinig gemaakt, maar wel met behoud van de authentieke elementen en de stijl van begin jaren 1900. De woning is vrij gelegen aan zowel de voor- als achterzijde en heeft een ruim perceel van 830 m2.

Deze woning is de kans voor liefhebbers van een klassieke woning maar met het comfort en de (bouw) eisen van deze tijd. Zo is op de begane grond de vloer vervangen voor een geïsoleerde betonvloer met vloerverwarming. Zijn alle muren voorzien van isolatie en is het dak compleet geïsoleerd en beschikt de woning over dubbel glas (in de aanbouw zelf triple glas).

De woning is gelegen aan de Maalstede en heeft aan de voorzijde vrij uitzicht over het voormalige slot Maelstede. De woning beschikt over een eigen oprit met plaats voor minstens 3 auto’s. Dankzij de ruime voortuin is er voldoende afstand tot de weg.

Bij binnenkomst valt gelijk de verdiepte entree op. De ruime en hoge hal is kenmerkend voor de stijl van deze woning. Aan de rechterzijde is een ruime kamer te vinden die nu gebruikt wordt als kantoor. Dit zou een ideale slaapkamer op de begane grond kunnen zijn. Achter deze kamer is de badkamer gelegen, met een doorgang is een badkamer ‘en suite’ te maken. Hiermee kan de woning gelijk levensloopbestendig worden gemaakt.

De woonkamer en keuken is in deze woning één geheel dankzij het kookeiland centraal in de ruimte. Deze stijlvolle keuken is in 2013 geplaatst. Dankzij de uitbouw aan de achterzijde is er een apart eetgedeelte gemaakt met schuifdeuren naar de achtertuin toe. Het tweede deel van de aanbouw is een ruime bijkeuken met gastentoilet en inbouwkasten voor het witgoed.

De woonkamer zelf heeft veel sfeer dankzij de authentieke raampartijen, het balkenplafond en de houtkachel. vanuit de woonkamer/keuken is de bijkeuken te bereiken, maar ook de kelder die onlangs volledig is opgeknapt. Ook de badkamer is zoals gezegd op de beneden verdieping te vinden en beschikt over een inloopdouche, toilet en dubbele wastafel.

Op de verdieping zijn 4 kamers te vinden waarvan 3 in gebruik als slaapkamer. De 4e kamer zou met een kleine aanpassing prima tot slaap- of studeerkamer verbouwd kunnen worden. Dankzij de dakkapel zijn alle slaapkamers ruim opgezet. Er is op de verdieping een ruimte aanwezig met toilet en wastafel.

Vanuit de overloop is de zolder op 2 plaatsen te bereiken. Hier is nog voldoende ruimte voor opslag.

Zoals gezegd staat de woning op een ruim perceel en dit is zeker terug te zien in de achtertuin. Deze is netjes onderhouden en heeft een aantal leuke details. Dankzij de ligging aan de rand van Kapelle is er achter geen bebouwing en dus volop privacy. Vanwege de diepte van de tuin heeft u ook heel de dag zon.

De woning beschikt over airco en is op de 1e verdieping volledig voorzien van rolluiken.

Geïnteresseerd in deze schitterende woning op een toplocatie? Neem dan snel contact op voor een bezichtiging.

This style property is located in is currently and has been listed on Thuismakelaars. This property is listed at . It has 4 beds bedrooms, 2 baths bathrooms, and is 410 m³. The property was built in 1910 year.