fbpx

 • Verkocht

Mastgat 1, 4417 CM Hansweert, Netherlands
 • Toegevoegd op:
  29/05/20
 • Aantal slaapkamers:
  4
 • Aantal badkamers:
  1
 • Aantal verdiepingen:
  3
 • Inhoud in m³:
  280 m³
 • Perceelopp. in m²:
  166 m²
 • Bouwjaar:
  1980
 • Plaats:
  Hansweert
 • Woonoppervlakte:
  108 m2

Omschrijving

Aan de Mastgat 1 in Hansweert bied Thuismakelaars u deze ruime en betaalbare hoekwoning aan. De woning is gelegen in een ruim opgezette straat en is dankzij de vele ramen erg licht. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Het groen en de bomen aan de zijkant van het perceel is gemeentegrond en wordt ook door hun onderhouden. Het zorgt voor privacy en extra groen in de straat.

De woning zelf is netjes onderhouden, alleen de keuken en badkamer zijn aan vervanging toe. Ben je zelf handig of heb je budget om dit te laten doen dan kun je hier een mooie betaalbare woning van maken!

Bij binnenkomst in de nette hal zie je de klassieke indeling van een jaren ’80 woning. Rechts een ruime rechthoekige woonkamer, als je de hal doorloopt kom je in de keuken en het toilet zit in de hal zelf. De woonkamer is ruim (7,1 meter lang) en dus voldoende ruimte voor een apart eet- en woongedeelte. Dankzij de brede straat kijk je aan de voorzijde ver van je af. De woonkamer is erg licht dankzij de grote ramen aan de voor- en achterzijde en nog een extra raam aan de zijkant. Eén van de voordelen van een hoekwoning.

Op de eerste verdieping zijn er drie nette slaapkamers en de badkamer aanwezig. De badkamer heeft voldoende ruimte en heeft een douche, wastafel en toilet. Alle sanitaire aansluitingen zijn dus aanwezig. De 2e verdieping is met een vaste trap te bereiken en dankzij het hoge flauwe dak is hier nog behoorlijk wat ruimte. In het voorste gedeelte is o.a. de CV-ketel (Nefit, 2014) te vinden en er is een 4e slaapkamer gemaakt.

De achtertuin is 8,5 meter diep en ruim 6 meter breed. De tuin is onderhoudsvrij en achter op het perceel is een stenen berging te vinden van 4,8 x 2,4 meter. Het dakje hiervan is van asbest, maar deze hoeveelheden mogen door een particulier zelf vervangen worden en ingeleverd worden bij de milieustraat in Kruiningen (7 km verderop). Hier zitten dus geen grote kosten aan.

In het dorp zelf zijn de basisvoorzieningen aanwezig zoals een basisschool, voetbalvereniging en een SPAR. Voor de overige voorzieningen zijn Kruiningen, Kapelle en Goes snel en op korte afstand te bereiken. Binnen een paar minuten zit je vanuit Hansweert op de A58.

Bekijk op de kaart

51/5000
Mogelijk gemaakt door Estatik