fbpx

 • Verkocht

Mauritsstraat 16, 4421 CK Kapelle, Netherlands
 • Toegevoegd op:
  21/05/20
 • Perceelopp. in m²:
  397 m³
 • Bouwjaar:
  1930
 • Plaats:
  Kapelle
 • Woonoppervlakte:
  132 m2

Omschrijving

Ruime levensloopbestendige twee-onder-een-kapwoning in het centrum van Kapelle.

Midden in een dorp wonen maar toch veel ruimte en privacy? Dan is deze woning perfect! Door middel van een ruime aanbouw (2010) aan de achterzijde is er een compleet woonprogramma op de begane grondvloer aanwezig. Zo is er een slaapkamer en badkamer (met douche / wastafel én ligbad) op de begane grondvloer en is de woning hiermee levensloopbestendig gemaakt. Dit gaat niet ten koste van de ruimte in de achtertuin want door het grote perceel is er voldoende tuin aanwezig. Door de diepte van de achtertuin is er heel de dag zon aanwezig.

Bij binnenkomst in deze sfeervolle woning ben je eigenlijk al verkocht. Een ruime woonkamer met veel lichtinval en een mooie halfopen keuken met uitzicht op de ruime achtertuin. Als je doorloopt kom je via de bijkeuken (waar ook het toilet zit) in de ruime slaapkamer met inpandige badkamer. Vanuit de bijkeuken kom je in de achtertuin met achter de woning een veranda waar je heerlijk van de buitenlucht kunt genieten.

Alsof het nog niet genoeg is staan er achter op het perceel twee ruime garage’s met automatische garagedeuren en maar liefst 12 zonnepanelen. De achtertuin is te bereiken via een ruime poort en is geschikt om met een auto of camper te betreden. Het eerste gedeelte van de oprit is gedeeld met de buren en hier heerst een recht van overpad.

Op de 1e verdieping zijn nog eens 3 slaapkamers en een badkamer te vinden. De badkamer heeft naast de douche en wastafel nog een 2e toilet. Via een vlizotrap is de bergzolder te bereiken.

De woning is volledig geïsoleerd, daarnaast is de meterkast vervangen en is een waterontharder geplaatst. De CV ketel is een Nefit Topline uit 2009. De keuken beschikt over een plintboiler van 10 liter (direct warm water in de keuken) en de badkamer beneden over een doorstroomboiler.

Kortom, een heerlijke ruime woning op een mooie locatie. Enthousiast geworden? Plan dan snel een bezichtiging in.

Bekijk op de kaart

51/5000
Mogelijk gemaakt door Estatik