fbpx

 • Verkocht

Neptunus 7, 4501 HK Oostburg, Netherlands
 • Toegevoegd op:
  07/08/20
 • Aantal slaapkamers:
  3
 • Aantal badkamers:
  1
 • Aantal verdiepingen:
  2
 • Inhoud in m³:
  405 m³
 • Perceelopp. in m²:
  285 m²
 • Bouwjaar:
  1988
 • Plaats:
  Oostburg
 • Woonoppervlakte:
  114 m2

Omschrijving

Op zoek naar rust, ruimte en een instapklare woning? Dan is deze heerlijke tweekapper iets voor u!

De woning is gelegen aan een rustig, kindvriendelijk en mooi hofje met voldoende parkeermogelijkheden. Daarnaast is er een oprit voor de garage waar op geparkeerd kan worden. De garage zelf is voorzien van een nieuw kozijn met loopdeur. Hierdoor kan hij voor meerdere doeleinden gebruikt worden, zoals kantoor of klein bedrijf aan huis.

De woning is ook energiezuinig gemaakt door het aanbrengen van HR++ glas op de bovenverdieping en het aanbrengen van 10 stuks zonnepanelen (2020 geplaatst), verdeeld over het westen en oosten zodat de woning de hele dag stroom opwekt.

Bij binnenkomst in de hal is de trap naar boven te vinden, het toilet en de meterkast. Bij binnenkomst in de woonkamer valt gelijk de ruimte op het het vele licht aan de voorzijde. Er is een knus zitgedeelte aan het hofje aanwezig. De woonkamer is in totaal meer dan 11 meter lang dankzij de uitbouw aan de achterzijde. Hier is het eetgedeelte aanwezig met een schuifpui naar de achtertuin toe. Een daklicht in de aanbouw zorgt voor extra lichtinval. De open keuken staat in verbinding met het eetgedeelte en beschikt over een afgesloten bijkeuken met daarachter nog een extra ruimte en de inpandige toegang tot de garage.

Op de 1e verdieping zijn 2 ruime slaapkamers te vinden, waarvan de hoofdslaapkamer beschikt over een ‘dressroom’, voorheen een aparte kamer. Hierdoor heeft de slaapkamer veel ruimte, omdat alle kleding en overige spullen in de ‘dressroom’ staan. Mocht er eventueel een 4e slaapkamer nodig zijn dan is de ‘dressroom’ eenvoudig terug te brengen in een gewone kamer. De nette badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

De 2e verdieping is te bereiken via een vaste trap en is nog een 3e afgesloten (slaap)kamer te vinden.

De heerlijke ruime achtertuin is diep genoeg om een groot deel van de dag zon in de tuin te hebben. Daarnaast beschikt het over een zitgedeelte in de vorm van een prieel (oktober 2019 geplaatst) en een authentiek stenen schuurtje. Naast een zij-ingang langs de garage is er ook de mogelijkheid om een vrije achterom die uitkomt in een steeg achter de tuin te realiseren.

Kortom, een complete woning in een rustige en veilige woonwijk. Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel contact op!

Bekijk op de kaart

51/5000
Mogelijk gemaakt door Estatik