fbpx

 • Verkocht onder voorbehoud

Nieuwe Kerkstraat 13, 4421 JX Kapelle, Netherlands
 • Toegevoegd op:
  08/10/20
 • Inhoud in m³:
  595 m³
 • Perceelopp. in m²:
  563 m²
 • Bouwjaar:
  1900
 • Plaats:
  Kapelle
 • Woonoppervlakte:
  249 m2

Omschrijving

Unieke woning met veel, heel veel ruimte!

In het rustige Biezelinge (Kapelle) bieden wij u deze grote vrijstaande woning aan. Aan de voorzijde is niet te zien hoeveel deze woning te bieden heeft. Hij beschikt namelijk over 12 kamers, waarvan 5 slaapkamers, 3 badkamers, meerdere woon- /eetkamers. Daarnaast is er volop bergruimte in de schuur en heeft het een perceel van 563 m2.

De originele woning is begin jaren 1900 gebouwd en deze stijl is nog terug te zien. Zo zijn er in het voorste gedeelte nog de authentieke draagbalken en glas in lood te zien. De woning is voorzien van dubbel glas en voorzetramen bij de glas in loodramen. De landelijke keuken, inrichting en palletkachel zorgen voor een knusse en sfeervolle ruimte. Via openslaande deuren is er toegang tot een zij-/binnentuin. Daaraan is ook één van de vele slaapkamers gelegen. Er is ook een schitterende badkamer op de begane grond, waarmee het originele huis levensloopbestendig is.

Op de verdieping zijn nog eens twee ruime slaapkamers te vinden. Daarnaast een ruime overloop met 2e badkamer.

Achter het huis is flink uitgebouwd. Zo is er een ruime woonkamer gemaakt met schuifdeuren naar de tuin toe. Ook deze woonkamer ademt weer sfeer en gezelligheid. In deze ruimte is ook een toilet te vinden. In totaal beschikt de woning over 4 toiletten.

Achter deze woonkamer is nog een slaapkamer met eigen douche-unit te vinden. Helemaal aan de achterzijde van de voormalige schuur is nog een sfeervolle woonkamer met keuken te vinden. Deze ruimte kan overal voor gebruikt worden, denk aan een ‘mancave’, studio, salon, kantoorruimte, etc. etc.

De tweede schuur is ook grotendeels omgebouwd tot woonruimte. Aan de voorzijde is een aparte ruimte gemaakt met daarin een sauna. Het 2e deel is nog in gebruik als schuur. Het voorste gedeelte bestaat uit een ruime hal met daarin een keuken, een slaapkamer en ook hier weer een doucheruimte. Deze ruimte kan ook voor meerdere doeleinden gebruikt worden.

De woning is al energiezuinig gemaakt dankzij het dubbele glas, de muurisolatie, palletkachel en maar liefst 20 stuks zonnepanelen.

We hebben een poging gedaan deze bijzondere woning te omschrijven. Hij is echter zo uniek en vol van mogelijkheden dat een bezichtiging een must is. Twijfel dus niet en maak snel een afspraak!

Bekijk op de kaart

51/5000
Mogelijk gemaakt door Estatik