Select Page

 • Verkocht

Oude Veiling 36, 4421 AW Kapelle, Netherlands
 • Date added: 07/03/21
 • Post Updated: 2021-05-17 16:10:00
 • Bedrooms: 4
 • Bathrooms: 1
 • Floors: 2
 • Area: 285 m³
 • Lot size: 267 m²
 • Year built: 1995
 • Plaats: Kapelle
 • Woonoppervlakte: 125 m2

Description

VANWEGE DE VELE AANVRAGEN IS BEZICHTIGEN OP DIT MOMENT NIET MEER MOGELIJK!

Let op: woning is beschikbaar eind februari 2022!

Centraal en rustig gelegen in Kapelle staat deze prachtige en ruime eengezinswoning aan de populaire Oude veiling. De woning heeft een woonoppervlakte van 125 m2 en een perceel van 267 m2. De woning is gebouwd in 1995, is uitstekend onderhouden, recent gemoderniseerd en heeft een energielabel A.

Aan de voorzijde van de woning is een ruime oprit voor de garage aanwezig. Ideaal voor parkeren op eigen terrein. De garage is aan het huis gebouwd dus zowel bereikbaar direct vanuit buiten als in de woning.

Bij binnenkomst in de ruime hal is naast het toilet en de meterkast ook de trap naar de verdieping aanwezig. De woonkamer aan de voorzijde heeft veel licht dankzij de grote raampartijen. Dankzij de ruimte aan de voorzijde heb je vrij uitzicht vanuit de woonkamer.

De keuken is in deze woning verschoven naar de aanbouw. Deze aanbouw is in 2014 volledig gerenoveerd en geïsoleerd. De keuken zelf is 12 jaar oud, maar in 2019 is er een nieuw keukenblad geplaatst en is de schouw gerealiseerd. Aan de keuken is nog een praktische bijkeuken gemaakt en vanuit daar is er toegang tot de garage.

De woning is verder overal voorzien van dubbel glas, spouw- dak- en vloerisolatie, en beschikt over 12 zonnepanelen uit 2016. Hierdoor heeft het een energielabel A en een lage energierekening. In 2016 zijn de muren in de woonkamer opnieuw gestuct. De cv-ketel is in 2014 vervangen (Remeha)

Op de 1e verdieping zijn 3 prima slaapkamers te vinden en een ruime badkamer. Dankzij een dakkapel aan zowel de voor- als achterzijde is er veel extra ruimte gecreëerd. De badkamer is afgelopen jaar nog ‘opgeplust’.

Via een vaste trap is de 2e verdieping te bereiken. Hier is nog een aparte 4e slaapkamer te vinden met een ouderwetse bedstede.

De woning beschikt over een ruime achtertuin die goed is onderhouden. De achtertuin heeft veel privacy doordat er achter het perceel geen woning maar schuurtjes geplaatst zijn. Hierdoor is er vanuit achter dus geen inkijk. Ook de buren hebben weinig tot geen inkijk dankzij de schuine daken.

Achter op het perceel is nog een gezellig zitgedeelte met overkapping te vinden en een praktisch tuinhuisje.

De Oude Veiling is rustig gelegen en toch zijn alle voorzieningen er op loop-fietsafstand. In Kapelle zijn alle denkbare voorzieningen ruimschoots aanwezig. Daarnaast ben je in 5 minuten op de A58.

Kortom, een zeer compleet huis op een gewilde locatie in Kapelle!

View on map / Neighborhood

This style property is located in Kapelle is currently and has been listed on Thuismakelaars. This property is listed at . It has 4 beds bedrooms, 1 bath bathrooms, and is 285 m³. The property was built in 1995 year.