Select Page

  • Verkocht

Regenboogstraat 53, Zierikzee, Netherlands
  • Date added: 19/10/21
  • Post Updated: 2021-11-18 09:09:31
  • Bedrooms: 3
  • Bathrooms: 2
  • Floors: 1
  • Lot size: 410 m³
  • Year built: 1925
  • Plaats: Zierikzee

Description

Gelegen op een prachtige locatie tegen de historische stadswal van Zierikzee bieden wij u deze prachtige stadsboerderij met woning aan! Het geheel is gelegen op een ruim perceel van 410 m2 met tuin op het zuiden.

De stadsboerderij en woning zijn beschermd stads- en dorpsgezicht, de aangrenzende ‘schutskooi’ is een monument. Deze schutskooi is een omheinde ruimte die tot 1953 diende om het loslopende vee in te verzamelen. Een prachtig stukje historie horende bij deze authentieke woning.

Deze woning is een en al sfeer. Zodra u de straat inrijdt valt hij gelijk op. Parkeerruimte is er voldoende voor de deur en daarnaast heeft de woning een garage en een schuurgedeelte. De ligging is ideaal, zowel het centrum met alle voorzieningen als natuur is op loop- en fietsafstand.

Zodra u de woning betreed door de authentieke deur met glas-in-lood ramen, komt u via de hal in de woonkamer. Deze is voorzien van een massief eiken parketvloer. Deze kunt u in alle mogelijke kleurtinten naar uw eigen smaak (laten) maken. De ruime woonkamer heeft openslaande deuren naar de tuin en naar de keuken. Er is voldoende ruimte voor een apart eet- als zitgedeelte.

De keuken heeft een moderne uitstraling en een ruime hoekopstelling. Hij is voorzien van een massief teak aanrechtblad, gaskookplaat, afzuigkap, oven, koel/vriescombinatie en vaatwasser.

De woning beschikt over een ruime slaapkamer en badkamer beneden. Hiermee is hij levensloopbestendig en geschikt voor alle doelgroepen. De badkamer beschikt over een inloopdouche, whirlpool, wastafel en sauna. De woning beschikt beneden in de keuken, hal, badkamer en slaapkamer over vloerverwarming.

Op de verdieping van de woning zijn nog eens twee nette slaapkamers te vinden en boven de schuur is een zeer ruime verdieping te vinden die voor veel mogelijkheden gebruikt kan worden. Denk aan kantoor of atelier. Er is al een aparte berging aanwezig en de totale oppervlakte is maar liefst 12×5 meter.

De ruime tuin is gelegen op het zuiden en heerlijk rustig met de stadswal aan de achterzijde.

De woning is voorzien van een Nefit CV-ketel uit 2010. Het dak van de woning is geïsoleerd, de spouw van de garage is ook geïsoleerd. De woning heeft deels dubbel glas.

View on map / Neighborhood

This style property is located in Zierikzee is currently and has been listed on Thuismakelaars. This property is listed at . It has 3 beds bedrooms, 2 baths bathrooms, and is . The property was built in 1925 year.