Select Page

  • Verkocht

Singel, 4484 Kortgene, Netherlands
  • Date added: 29/03/21
  • Post Updated: 2021-05-25 14:55:11
  • Bedrooms: 2
  • Bathrooms: 1
  • Area: 279 m³
  • Year built: 2020
  • Plaats: Kortgene
  • Woonoppervlakte: 82 m2

Description

‘De Troon van Kortgene’, zo wordt het schitterende appartementencomplex de Stoet in Kortgene genoemd. En met recht is dit complex de Kroon op het nieuwbouwproject aan de rand van Kortgene. Omringd door groen en rust mogen wij een luxe en stijlvol appartement op de begane grond aanbieden!

Het complex bestaat uit drie bouwlagen met in totaal 10 appartementen. De entree is een ruime vide waar dit appartement gelijk aan het begin is te vinden. Het complex is luxe uitgevoerd en staat op een zeer ruim kavel. Hierdoor heeft ieder appartement een eigen berging, is er een ruime gezamenlijke fietsenstalling en zijn er volop parkeerplaatsen voor de deur. Er is een VVE aanwezig, de maandelijkse bijdrage is 143 euro.

Het complex ligt aan de rand van het nieuwbouwplan in alle rust en ruimte. De toegangsweg is een doodlopende straat dus er komt alleen bestemmingsverkeer.
Het appartement zelf is door de huidige eigenaar prachtig ingericht. De luxe uitstraling van het complex is doorgetrokken in de woning. De schitterende marmeren vloer springt gelijk in het oog. De gehele vloer is betegeld, ideaal in combinatie met de aanwezige vloerverwarming. Daarnaast is alles met veel oog voor detail afgewerkt.

Bij binnenkomst in de hal is het dus de marmerenvloer die de woning meteen een fraaie en luxe uitstraling geeft. Alle ruimtes in het appartement zijn ruim opgezet. Het toilet en de badkamer zijn prachtig ingericht met een moderne tegel en sanitair.

Verder beschikt het over 2 nette slaapkamers en een zeer royale woonkamer met open keuken. De keuken De keuken zelf is van hoge kwaliteit en past goed bij de rest van de woning. De wand in de woonkamer naar de buren toe is bekleed met speciale geluidsisolerende materialen. Naast dat het een speciaal effect geeft en er mooi uitziet zorgt het voor een goede akoestiek in de woning.

Vanuit de woonkamer is met openslaande deuren het terras te bereiken. Deze is heerlijk zonnig gelegen dus ideaal om in de zomer te vertoeven.

Nog een groot voordeel van een nieuwbouwwoning is dat hij al verduurzaamd is. De woning wordt verwarmd door een warmtepomp en er is geen gas meer aanwezig. De woning is klaar voor de toekomst!

Het appartement ligt op loop- fietsafstand van het centrum van Kortgene en het Veerse meer. Zeker in de zomer is het een levendig dorp. In Kortgene zijn volop voorzieningen aanwezig. Qua ligging is het appartement ideaal gelegen tussen Schouwen-Duiveland en Goes in, maar ook voor forensen vanuit de Randstad is dit een ideale locatie.

View on map / Neighborhood

This style property is located in Kortgene is currently and has been listed on Thuismakelaars. This property is listed at . It has 2 beds bedrooms, 1 bath bathrooms, and is 279 m³. The property was built in 2020 year.