fbpx

 • Verkocht

Vroonlandseweg 25, 4421 BW Kapelle, Nederland
 • Toegevoegd op:
  21/04/20
 • Perceelopp. in m²:
  994 m³
 • Bouwjaar:
  2000
 • Plaats:
  Kapelle

Omschrijving

In het populaire dorp Kapelle bieden wij u deze ruime vrijstaande woning! De woning is gebouwd in 2000 en is dus volledig geïsoleerd. De woning is gelegen op een ruim perceel van bijna 1000 m2!

De woning is zeer ruim opgezet en tijdens het ontwerp is goed nagedacht. Zo is om te beginnen de woonkamer in een L-vorm gemaakt waardoor er een apart zitgedeelte en eetgedeelte is gemaakt. Door de L-vorm staat het toch met elkaar in verbinding, maar is de woonkamer dusdanig afgesloten om rustig te zitten. Door de grote ramen die helemaal doorlopen tot aan de grond heeft u veel uitzicht en licht in de woning. Door het ruime perceel zit u ver genoeg van de doorgaande Vroonlandseweg vandaan dat u geen last heeft van het verkeer.

Praktijk aan huis

De oprit voor de garage is zowel breed als lang. Hierdoor kunnen er 4 auto’s makkelijk kwijt op eigen grond. De voorkant van de woning is gelegen aan de rustige straat Ambachtsherenwegeling. De garage heeft een oppervlakte van maar liefst 60 m2 met een garagedeur over de hele breedte en een zijingang met een gewone deur. Deze ruimte zou perfect zijn voor een praktijk of kantoor aan huis.

Levensloopbestendig

De woning heeft een ruime slaapkamer en badkamer op de begane grond. Hierdoor is deze woning levensloopbestendig en dus perfect geschikt voor mensen die de rest van hun leven in deze woning willen blijven wonen. Vanuit de slaapkamer beneden is een doorgeefluik naar de garage gemaakt waar de wasmachine en droger staat. Deze praktische oplossing biedt veel gemak en alles is netjes afgeschermd. Vanuit de slaapkamer zijn schuifdeuren richting de achtertuin. Dit geldt ook voor woonkamer (zowel het zit- als eetgedeelte) en de keuken (openslaande deuren).

1e verdieping

Boven is ook nog heel veel woonruimte aanwezig. Met 3 ruime slaapkamers een dubbele bergzolder en een badkamer is hier meer dan voldoende ruimte. Dat maakt deze woning ook geschikt voor grote gezinnen.

Tuin

De tuin loopt helemaal rondom en is netjes aangelegd. Doordat het perceel zo ruim is zijn er meerdere binnenplaatjes en delen tuin aanwezig. Voor ieder seizoen en ieder moment van de dag is er wel een plaats om te zitten in de tuin.

Kortom, deze woning is zeker het bezichtigen waard. We vertellen u dan graag meer over deze woning.

Bouwjaar: 2000

Woonoppervlakte: 196 m2

Kamers: 6 (4 slaapkamers)

Perceel: 994 m2

Kapelle:

Kapelle is een dorp met ruim 7000 inwoners. Het heeft verrassend veel voorzieningen op het dorp, eigenlijk alles! Zo zijn er een aantal supermarkten, meerdere scholen, winkels, kerken, sportverenigingen, bouwmarkt, restaurants, etc. De woning ligt aan de doorgaande weg dus u bent binnen 5-10 minuten in Goes en op de snelweg richting Vlissingen of Rotterdam/Breda.

Bekijk op de kaart

51/5000
Mogelijk gemaakt door Estatik