Select Page

  • Verkocht

Waardekensstraat 52, 4421 KM Kapelle, Nederland
  • Date added: 21/04/20
  • Post Updated: 2020-10-15 07:33:19
  • Year built: 1958
  • Plaats: Kapelle

Description

Let op: deze woning is beschikbaar eind juli 2021

Niet direct verhuisplannen en op zoek naar een woning met een ruime (klus) garage? Dan is deze woning aan de Waardekensstraat in Biezelinge iets voor u!

De woning heeft een groot perceel waardoor er zowel aan de voor-, zij-, en achterkant voldoende ruimte is. De voortuin zorgt voor voldoende afstand vanaf de weg en de woning heeft een oprit voor 2 auto’s. De buurt is rustig en via de Oude Dijk ben je binnen een paar minuten bij de A58 of binnendoor richting Goes.

De begane grond bestaat bij binnenkomst uit de entree met daar de trap en het toilet. De woonkamer is gelegen aan zowel de voor- als achtertuin en heeft grote raampartijen. De half open keuken staat in verbinding met de woonkamer. Deze keuken is gedateerd en aan vervanging toe. Achter de keuken is nog een bijkeuken gelegen, ideaal voor het witgoed.

Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers en de badkamer te vinden. Deze badkamer is gedateerd en toe aan vervanging. Vanuit de kleine slaapkamer aan de achterzijde heeft u toegang tot het balkon boven de bijkeuken.

De ruime achtertuin met grote garage (12 x 4 m)maakt deze woning interessant voor klussers of mensen met een bedrijf aan huis. De garage kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden en verkeerd in goede staat.


Kenmerken:

Bouwjaar: 1958

Woonoppervlakte: 93 m2

Perceeloppervlakte: 272 m2 (F1318 en F1546)

Garage: 12 x 4 meter

This style property is located in is currently and has been listed on Thuismakelaars. This property is listed at . It has bedrooms, bathrooms, and is . The property was built in 1958 year.