Select Page

Zichtbaarheid

1 May 2018 | Media

Het belangrijkste bij de verkoop van uw woning is de zichtbaarheid. U wilt immers dat zoveel mogelijk mensen uw woning zien en geïnteresseerd raken. Hieronder een overzicht waar uw woning te vinden is als hij bij ons in de verkoop komt.

 

  

Zoeksites

Uw woning komt uiteraard op alle belangrijke zoeksites.

Funda: met ruim 34 miljoen bezoeken per maand is Funda verreweg de grootste zoeksites voor woningen

Huislijn: in Zeeland wordt huislijn nog steeds goed bekeken en na Funda belangrijk in Zeeland

Pararius: is onafhankelijk en nog vrij nieuw. In Zeeland zitten nog niet veel makelaars hier bij, Thuismakelaars wel.

Jaap.nl: ook deze site wordt veel bezocht en is onafhankelijk. En dus staat uw woning hier ook op.

 

Social media

Wij zijn erg actief op Social Media. Zo hebben we alleen op Facebook al een bereik van 12- tot 15.000 mensen per week! Dit halen we door niet alleen de woningen op Facebook te publiceren, maar alles wat met wonen en huizen te maken heeft. Ook een kijkje achter de schermen en wat persoonlijke zaken. De woningen zetten we in overleg met de klant ook gesponsord op Facebook. We kunnen door een slimme srategie exact bepalen waar en welke doelgroep de woning op zijn tijdlijn krijgt.

Naast Facebook hebben we onze eigen LinkedIn en Instagram pagina.

 

Website

We hebben een actieve website met wekelijks nieuwsberichten. Ook staan onze prijzen op de website en uiteraard het aanbod. Met meer dan 1200 unieke bezoekers per maand is het een goed bekeken website.

Centrum Middelburg

Dankzij onze samenwerking met de SNS Bank in Middelburg is ons aanbod te vinden in de vitrage midden in het centrum van Middelburg. In deze winkelstraat komen dagelijks heel veel mensen voorbij en ‘huisjes kijken’ wordt nog steeds veel gedaan!

Prikbord Zeelandnet

In Zeeland wordt prikbord goed bekeken en dus kunnen wij u woning ook hier adverteren.

Meer weten over onze zichtbaarheid? Bel gerust en maak een afspraak met onze makelaar! Hij komt graag een keer op de koffie.