Bij Thuismakelaars kun je besparen op makelaarskosten

Het leuke is dat u bij Thuismakelaars dingen zelf, thuis, kunt doen. We bieden mogelijkheden aan om deels gebruik te maken van onze expertise en deels zelf taken op te pakken. Zo bespaart u flink op de makelaarskosten.

Uw huis, uw thuis

Het kopen/verkopen van een woning gaat niet alleen om een huis, maar vooral ook om een thuis. Een plek waar u zich fijn voelt, comfortabel, veilig en echt ‘thuis’. Thuismakelaars begrijpt dat. We zoeken met u mee naar uw thuis.
Als verkoopmakelaar én als aankoopbegeleider.

Voel je thuis bij Thuismakelaars

Strakke pakken en stropdassen? Die gaat u bij Thuismakelaars niet tegenkomen. We willen dat u zich bij ons thuis voelt. Onze focus ligt op het kopen en/of verkopen van uw woning. Wij maken graag tijd voor u vrij en reageren snel op uw mailtjes en appjes. Die mag u ieder moment van de dag sturen. We staan áltijd voor u klaar.

“Een rustige, deskundige makelaar, die ons huis voor een gunstige prijs heeft kunnen verkopen. Ik ga hem in de toekomst zeker weer gebruiken!

Dhr. De Groot

“Top makelaar! Ik heb gebruik gemaakt van Thuismakelaars bij de verkoop van mijn oude woning en de aanschaf van mijn nieuwe woning, niks op aan te merken. Ze nemen de tijd voor je. Echt perfect!”

Dhr. Florusse

“Door een sterfgeval in de familie moesten wij een vrijstaande garage en een huis verkopen. Thuismakelaars heeft deze beiden voor ons kunnen verkopen binnen zeer korte tijd.
Het contact met Thuismakelaars verliep altijd goed. Door de afgebakende pakketten kwamen we ook achteraf niet voor onverwachtse kosten te staan.
Mochten wij ooit weer een makelaar nodig hebben dan twijfelen we geen moment om Thuismakelaars in te schakelen.”

Dhr. Lamper

Mijn appartement verkocht via Thuismakelaars. Binnen 3 maanden verkocht. Ze zijn altijd bereikbaar en zeer behulpzaam. Thuismakelaars is zeker een aanrader. Nogmaals bedankt!

Dhr. Fieman

Thuismakelaars is een makelaar met veel kennis van de Zeeuwse huizenmarkt en biedt je ook nog eens de mogelijkheid te besparen op je makelaarskosten als je zelf bijvoorbeeld de bezichtigingen op je neemt. Oh ja… en hij had ons huis binnen vier dagen verkocht! Een dikke aanrader dus!!

Dhr. Boone

Snelle aanpak van Thuismakelaars, erg enthousiast en gedreven in ze hij doen. Deed er alles aan om tegemoet te komen aan wat ik vroeg. Dank je wel!

Mevr. Dierck

Fijne manier van werken met de verschillende pakketten die Thuismakelaars aanbiedt. Persoonlijke aanpak en kennis van de markt waardoor snel een goed resultaat!

Mevr. La Gasse

Makelaar die enthousiast is en meedenkt in mogelijkheden!

Dhr. Corstanje

“Zeer goede begeleiding gehad bij de koop van onze woning. Top, ga zo door!

Mevr. Swaanen

“Goeie prijs en een fijne makelaar! Ons huis binnen een week verkocht”

Fam. Corstanje

“Het was een fijne samenwerking met Thuismakelaars. Hij heeft onze woning (al binnen een paar dagen) verkocht en ons geholpen met de aankoop van onze nieuwe woning. Dit was erg prettig omdat het voor ons geen alledaagse kost is.”

Mevr. Harthoorn

“Vriendelijk en snel. Werkt met vaste prijzen en heeft mijn huis verkocht binnen 12 uur dus das wel heel snel!

Mevr. Geijs

“Ik geef Thuismakelaars 5 sterren, omdat: ze veel bereik hebben via social media, 3 pakketten zodat je altijd weet wat de financiële kosten zijn. Ons huis was binnen 2 weken verkocht. Top gedaan!

Fam. Vermeulen

“De diensten van Thuismakelaars gebruikt als aankoopmakelaar. Thuismakelaars heeft  veel kennis op het gebied van bouwkunde ,VVE’s en verhuur. Daarnaast denken ze ook een stap verder, hoe ligt dit pand in de markt bij verkoop over een aantal jaar? Dit kwam van pas bij mijn zoektocht naar een appartement in de binnenstad van Goes. Eerst heeft Thuismakelaars mij twee panden afgeraden omdat er te veel minpunten aan het licht kwamen. Vervolgens heeft hij binnen zijn netwerk een appartement gevonden wat nog in de verkoop moest komen en was ik iedereen te snel af. Ontzettend blij met mijn aankoop, wat zonder Thuismakelaars nooit gelukt zou zijn. Bedankt!”

Dhr. De Waal

Via via in contact gekomen met Thuismakelaars. Ondanks dat onze woning de eerste woning zou worden die hij zou gaan verkopen, er toch voor gekozen ons appartement bij Thuismakelaar te koop te zetten. Hier hebben we geen spijt van gehad. Thuismakelaars biedt een prima service, is vriendelijk, professioneel, en maakt veel gebruik van de invloed van social media. Er stonden mooie foto’s van ons appartement op onder andere Facebook en huislijn.nl. Mede dit heeft ervoor gezorgd dat wij afgelopen woensdag de verkoop van ons appartement hebben kunnen afronden, nadat het nog geen 4 weken te koop heeft gestaan. Op zoek naar een makelaar? Maak eens kennis met Thuismakelaars!

Mevr. De Reus

“Na verschillende makelaars gesproken te hebben was het voor ons meteen duidelijk. We hadden direct een goede klik . Hij voelde ons goed aan. We zaten meteen op 1 lijn qua aanpak mbt de verkoop van onze bestaande woning en de aankoop van de nieuwe woning. Thuismakelaars is een bedrijf van deze tijd met een frisse maar ook stevige aanpak via social media. Ook financieel is alles helder door de verschillende pakketten weet je precies waar je aan toe bent en kun je zoveel of zo weinig doen als je zelf wilt. Van bouwkundig advies tot het maken van mooie foto’s Thuismakelaars is van alle markten thuis. Dit alles resulteerde in het feit dat ons huis binnen 1 week verkocht was. Kortom Thuismakelaars is een echte aanrader wanneer je de stap naar een andere woning wil gaan maken!

Fam. Donders

“Een huis kopen of verkopen is iets van alle tijden. Toch vinden we bij Thuismakelaars dat er veel efficiëntere methoden passen bij het verkopen van je huis, denk daarbij aan een actievere inzet van social media. We geloven niet in dure panden en hoge rekeningen, wij bieden u graag een passende prijs en zoveel mogelijk transparantie. We denken met u mee en betrekken u graag in het volledige proces, waarbij u zelfs de mogelijkheid krijgt  om zelf mee te helpen aan de verkoop van uw woning! En dat op de Thuismakelaars-manier; Enthousiast, transparant en persoonlijk.”

Telefoon: 0113-852336
Email: info@thuismakelaars.nl