fbpx

Bij Thuismakelaars kun je besparen op makelaarskosten

Het leuke is dat u bij Thuismakelaars dingen zelf, thuis, kunt doen. We bieden mogelijkheden aan om deels gebruik te maken van onze expertise en deels zelf taken op te pakken. Zo bespaart u flink op de makelaarskosten.

Uw huis, uw thuis

Het kopen/verkopen van een woning gaat niet alleen om een huis, maar vooral ook om een thuis. Een plek waar u zich fijn voelt, comfortabel, veilig en echt ‘thuis’. Thuismakelaars begrijpt dat. We zoeken met u mee naar uw thuis. Als verkoopmakelaar én als aankoopbegeleider.

Voel je thuis bij Thuismakelaars

Strakke pakken en stropdassen? Die gaat u bij Thuismakelaars niet tegenkomen. We willen dat u zich bij ons thuis voelt. We zijn gewoon Elmar en Samanta. Wij maken graag tijd voor u vrij en reageren snel op uw mailtjes en appjes. Die mag u ieder moment van de dag sturen. We staan altijd voor u klaar.

Elmar de Kok

Ervaren Thuismakelaar Elmar de Kok haalt met zijn bouwkundige achtergrond en kennis van de lokale huizenmarkt het beste uit iedere (ver)koop.

“Een huis kopen of verkopen doet u maar een paar keer in uw leven. Het is best spannend, want er hangt veel vanaf en er komt veel bij kijken. Dat maakt het voor mij nou juist zo leuk om u erbij te kunnen helpen. Om de stress weg te nemen, te schetsen hoe het proces in zijn werk gaat en u korte tijd later al te laten genieten van uw nieuwe thuis. Het mooie aan mijn vak, is dat ik bij iedere transactie mensen blij maak. Dat hoop ik ook voor u te mogen doen. En dat op de Thuismakelaars-manier, enthousiast, transparant en persoonlijk.”

Telefoon: 0113-852336
Email: elmar@thuismakelaars.nl

Samanta Wilde